Pretecho Velserbroek

WElkom bij

Echoburo Babywatch

 

Echoburo Babywatch biedt je de mooiste pretecho ervaring in de regio Velserbroek, Santpoort-noord, Driehuis en IJmuiden. 

Wij beschikken over het beste echo apparaat van dit moment: de GE Voluson S10 Expert (jaar 2022). Met dit echoapparaat zijn de bewegende 3D/4D live beelden die wij maken nog duidelijker en mooier, daarnaast is het mogelijk de echo op te nemen met beeld en geluid. 

Uiteraard geven wij de foto’s en video’s op een USB-stick aan jullie mee naar huis!

Geslachtsbepaling

Als je wilt weten of je een jongen of meisje kunt verwelkomen kun je bij ons vanaf 14 weken een geslachtsbepalingsecho inplannen. Tijdens deze pretecho wordt er gekeken naar het geslacht van je kindje daarnaast wordt er uitgebreid naar je kindje gekeken en nemen we de tijd om een paar mooie foto’s te maken. Wil je op dat moment nog niet het geslacht weten? Dan kunnen wij het aan jullie meegegeven in een leuke envelop!  De pretecho duurt ongeveer 15 min. 

3D/4D echo

Ben je nieuwsgierig hoe je kindje eruit komt te zien? Met een 3/4D-echo heb je de mogelijkheid alvast te kijken hoe je kindje eruit gaat zien. Tijdens deze pretecho maken we foto’s en bewegende beelden (in 3D) van je kindje. De beelden zijn zo duidelijk dat je zelfs al kan zien op wie je kindje lijkt. 

De mooiste periode om een 3/4D-echo te laten maken is tussen de 27 en de 30 weken, maar ook daarna is het nog mogelijk mooie beelden te maken. 

Even kijken echo

De ‘even kijken echo’ biedt je de mogelijkheid tussen alle echo’s door even naar je kindje te kijken. De insteek van deze pretecho is om voor de lol naar je kindje te kijken, maar we checken ook altijd even de groei van je kindje. Daarnaast nemen we de tijd om een paar mooie afbeeldingen te maken. Deze pretecho kan je gedurende de hele zwangerschap inplannen. 

Wat kost een Pretecho?

Echobureau Babywatch biedt verschillende pretecho’s aan voor in de verschillende fases van de zwangerschap. Kijk voor een overzicht op de pagina Tarieven voor meer informatie over de duur en tarieven van de verschillende echo’s.

Echoburo Babywatch heeft ruim 25 jaar ervaring in pretecho’s in de regio Velsen, waaronder ook in Velserbroek. 

Maak een afspraak voor een pretecho via het contactformulier en kom bij ons langs naar je baby te kijken! 

Onze praktijk is op slechts 5 minuten rijden van Velserbroek