Welkom bij

Echoburo Babywatch

baby derksen_13

Pretecho

Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven. Om hier extra van te genieten en bij stil te staan biedt Echoburo Babywatch je de mogelijkheid door middel van een pretecho naar jullie kindje te kijken. 

Een pretecho is een echo die gemaakt wordt zonder dat hier een medische reden voor is. Ondanks dat er geen medische reden is voor de echo worden de pretecho’s bij Echoburo Babywatch alleen uitgevoerd door gecertificeerde echoscopisten. Een pretecho kan op ieder gewenst moment van de zwangerschap gemaakt worden. We nemen uitgebreid de tijd om je baby goed te laten zien zodat je in alle rust naar je kindje kunt kijken.

Onze pretecho’s worden uitgevoerd in een rustige omgeving en ontspannen sfeer. Het gaat tenslotte om een unieke ervaring! Je kinderen, familie en/of vrienden zijn ook welkom om kennis te kunnen maken met je kindje. 

Een geslachtsbepaling valt onder een pretecho. Bij ons kun je al vanaf 14 weken het geslacht van je baby te weten komen

Bij ons zie je de mooiste beelden van jouw kindje. Dit komt doordat wij de pretecho’s uitvoeren op de GE Voluson S10 Expert. Dit is het allernieuwste en beste echoapparaat wat er op dit moment bestaat. Hierdoor zijn de 3D en 4D beelden nog mooier en scherper!

Onze pretecho’s zijn al te boeken vanaf 35 euro. Neem een kijkje op onze tarieven pagina voor de tarieven van de verschillende pretecho’s. Bij elke pretecho krijg je alle foto’s mee naar huis geprint of op een USB-stick. 

Wat als mijn kindje niet goed in beeld te brengen is?

Het lukt niet altijd om je baby goed in beeld te brengen. Wij streven er altijd naar mooie 3D foto’s en 4D filmpjes te maken. Als we niet tevreden zijn herhalen we de echo op een ander moment nog een keer. Dit gebeurt kosteloos.